Lifestyle & inspiration2016-12-09T09:29:44+02:00

Kulinaristin makuyllätys myymälässä

30 kesäkuun, 2017|

The Spice Treen tuotesarja hivelee makunystyröitä. Mausteet, yrttiöljyt ja kaikki mitä gourmet-keittiöösi tarvitset on pakattu klassisen tyylikkäisiin pakkauksiin, jotka näyttävät upeilta keittiössä. Sarjan tuotteet sopivat erinomaisesti kesätuliaisiksi tai omaan kotiin.

Kesän värit hehkuvat huulilla

30 kesäkuun, 2017|

Toivottu Kjaer Weis -sarja nyt White Bloomissa. Korallia ja ruusunpunaa, nudea ynnä muita ihania sävyjä meikkipaletissa. Ylellisen kauniit pakkaukset ovat käytännölliset, kun haluat vaihtaa uuden sävyn käyttöön. Tuotteiden korkeatasoinen laatu saa kokoajan lisää uusia tyytyväisiä laatukosmetiikan [...]

Pitsin kosketus

30 kesäkuun, 2017|

Valkeisiin kesäöihin tai päiväasuksi romanttista pitsiä. Neo Noirin mallistosta löytyvät hyvin istuvat, ihanan tuntuiset ja trendikkäät vaatteet arkeen ja juhlaan.

Laadukasta tyylikkyyttä

30 kesäkuun, 2017|

Kesäjalat keräävät katseita. Flatteredin aidoista materiaaleista valmistetut kauniit kengät viimeistelevät tyylikkään kesäpukeutumisen. Sandaalit ja ballerinat löydät ihanissa väreissä.

Kesä hellii mieltä ja ihoa

30 kesäkuun, 2017|

Anna kesäiholle virkistystä laadukkailla Balmuir-tuotteilla. Balmuir-luonnonkosmetiikkasarja sisältää pohjoisen kasvien ja marjojen tehoaineita. Tuotteissa on karpaloa, tyrniä ja mustikkaa.

Syksyn ihanat illat

23 syyskuun, 2016|

On ollut ihanaa nauttia kauniista syksystä. Iltojen pimetessä on mukavaa sytyttää kynttilöitä. Firelight-kynttilät ovat käsintehtyjä, suupuhallettuja parafiinikynttilöitä. Kynttilä ei savuta, on hajuton ja ekologinen. Nautitaan syksyn tunnelmasta.