Lifestyle & inspiration2016-12-09T09:29:44+02:00

Kulinaristin makuyllätys myymälässä

kesäkuu 30th, 2017|

The Spice Treen tuotesarja hivelee makunystyröitä. Mausteet, yrttiöljyt ja kaikki mitä gourmet-keittiöösi tarvitset on pakattu klassisen tyylikkäisiin pakkauksiin, jotka näyttävät upeilta keittiössä. Sarjan tuotteet sopivat erinomaisesti kesätuliaisiksi tai omaan kotiin.

Kesän värit hehkuvat huulilla

kesäkuu 30th, 2017|

Toivottu Kjaer Weis -sarja nyt White Bloomissa. Korallia ja ruusunpunaa, nudea ynnä muita ihania sävyjä meikkipaletissa. Ylellisen kauniit pakkaukset ovat käytännölliset, kun haluat vaihtaa uuden sävyn käyttöön. Tuotteiden korkeatasoinen laatu saa kokoajan lisää uusia tyytyväisiä laatukosmetiikan [...]

Pitsin kosketus

kesäkuu 30th, 2017|

Valkeisiin kesäöihin tai päiväasuksi romanttista pitsiä. Neo Noirin mallistosta löytyvät hyvin istuvat, ihanan tuntuiset ja trendikkäät vaatteet arkeen ja juhlaan.

Laadukasta tyylikkyyttä

kesäkuu 30th, 2017|

Kesäjalat keräävät katseita. Flatteredin aidoista materiaaleista valmistetut kauniit kengät viimeistelevät tyylikkään kesäpukeutumisen. Sandaalit ja ballerinat löydät ihanissa väreissä.

Kesä hellii mieltä ja ihoa

kesäkuu 30th, 2017|

Anna kesäiholle virkistystä laadukkailla Balmuir-tuotteilla. Balmuir-luonnonkosmetiikkasarja sisältää pohjoisen kasvien ja marjojen tehoaineita. Tuotteissa on karpaloa, tyrniä ja mustikkaa.

Syksyn ihanat illat

syyskuu 23rd, 2016|

On ollut ihanaa nauttia kauniista syksystä. Iltojen pimetessä on mukavaa sytyttää kynttilöitä. Firelight-kynttilät ovat käsintehtyjä, suupuhallettuja parafiinikynttilöitä. Kynttilä ei savuta, on hajuton ja ekologinen. Nautitaan syksyn tunnelmasta.

Go to Top