WHITE BLOOM

Beauty&Lifestyle

Spa-hoitojen aatelia Italian Parmasta

[COMFORT ZONE] - RENTOUTTAVAT, TULOKSELLISET KASVOHOIDOT
Hoitolassamme voit nauttia Spa-henkisistä Comfort Zone-hoidoista, jotka ovat samaan aikaan rentouttavia, tehokkaita sekä tuloksellisia.  

[Comfort zone] on italialainen tuotesarja, josta löytyy sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille - kasvoille ja vartalolle, myös kotihoitoon. 

Hoidot kunnioittavat ihmistä kokonaisuutena; ”Kauneus on tasapainoa; yhteys sielun ja kehon välillä.”

Brändin visiona on: ” Olla mahdollisimman hyvä maailmalle ja luoda hyvää elämää kauneuden, etiikan ja kestävän kehityksen kautta.”


Remedy – ihoa vahvistava ja rauhoittava kasvohoito

Tämä kasvohoito rauhoittaa ja vahvistaa herkkää tai herkistynyttä ihoa. 

Auttaa herkkää, herkästi reagoivaa ja punoittavaa ihoa puolustautumaan paremmin sisäisiltä ja ulkoisilta ärsykkeiltä. Hoito sisältää ihanan viilentävän ja rauhoittavan erikoisnaamion. 

Tuloksena on rauhoittunut, tasaisen värinen iho, jonka läpäisyestettä on vahvistettu. 

Hoidon aikana hierotaan kädet, hartiat, dekoltee ja hiuspohja. 

Hoidossa käytetyt tuotteet eivät sisällä lisättyjä tuoksuja.

Hydramemory – kosteuttava kasvohoito

Syväkosteuttava kasvohoito, jonka vaikutuksesta iho napakoituu. 

Hoito palauttaa ihon päällimmäisen kerroksen kosteustasapainon, jonka ansiosta iho saa heleyttä ja kiinteytyy. 

Hoitotuotteet sisältävät runsaasti hyaluronihappoja, jotka sitovat ihoon kosteutta tehokkaasti. 

Ainutlaatuinen sivellinhieronta ja miellyttävä Comfort touch face – hieronta vahvistavat hoidon vaikutuksia. 

Lisäksi hoidon aikana hierotaan hartiat, dekoltee ja hiuspohja.

Sublime Skin Deluxe lift – kiinteyttävä kasvohoito

Loistava valinta ikääntyvälle iholle, jossa on havaittavissa juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä.  

Hoito ravitsee ja kiinteyttää ihokudosta sekä pehmentää juonteita. 

Deluxe lift sisältää Double peel -kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla ja C-vitamiinilla ja innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion, sekä erityisen Active lift massage -hieronnan. 

Hieronta perustuu ihon toimintaa aktivoivaan ja kasvojen piirteitä kohottavaan kobido -tekniikkaan. 

Myös kädet, hartiat, dekoltee ja hiuspohja saavat hoidon aikana hieronnan. 

Hoitoa kannattaa täydentää silmänalueen hoitonaamiolla, jonka voit valita lisäpalveluista.


/SKIN REGIMEN/

/skin regimen/ on italialaisen Davines-yhtiön alle sijoittuvan [Comfort Zone] -ihonhoitobrändin "pikkusisko", joka muista Comfort Zone -linjoista poiketen on oma, erillinen brändinsä laajemman ihonhoitosarjan rinnalla.

Kenelle /skin regimen/ sopii
/skin regimen/ on suunnattu urbaanille kaupunkiasujalle, joka haluaa yhdistää modernin elämäntavan  tiedostavaan kuluttamiseen ja vaatii ihonhoitotuotteiltaan paljon.

Kaupungin melskeessä (ja muuallakin) ihoa koettelevat kiireisten ja kuluttavien elämäntapojen lisäksi moderni elinympäristö, jonka saasteet, pöly, pienhiukkaset ja UV-rasitus kuormittavat ja ikäännyttävät ihoa ennenaikaisesti. 

Ihoa kuormittavat meille kaikille tutut arkipäiväiset valinnat kuten riittämätön unensaanti, huonot ruokavalinnat, vähäinen liikunta ja stressi.https://kotisivut.planeetta.net/.cm4all/widgetres.php/com.cm4all.wdn.Separatingline/images/thumbnail.svg
Yhdessä elämäntapavalintojen kanssa nämä tekijät kiihdyttävät ihon vanhenemista ja vaikka vanheneminen on luonnollista ja vääjäämätöntä, on /skin regimen/ kehitetty hidastamaan omien valintojemme aiheuttamia muutoksia ihossa.
/skin regimen/ -konsepti sisältää räätälöitävän kasvohoidon sekä valikoiman ihonhoitotuotteita, joista muokataan ihotyypille tai ihon kulloisellekin tilanteelle sopiva hoitorutiini.

/skin regimen/ kasvohoito
Unisex- henkinen /skin regimen/ -kasvohoito sopii kaikenikäisille ja jokaiselle ihotyypille, sillä hoidon sisältö ja käytettävät tuotteet räätälöidään yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. 
Tuotteissa on havumetsäisen raikas tuoksumaailma, joka sopii sekä miehille että naisille. Kasvohoidoista on kaksi erilaista hoitokokonaisuutta; virkistävä ja elvyttävä Urban Longevity Facial sekä syväpuhdistava Urban Detox Facial
/skin regimen/ tuoksu

Iso osa /skin regimen/ -elämystä on brändin tuoksumaailma, joka on kehitetty toimimaan yhdessä kiireistä mieltä rauhoittavan tavoitteen kanssa. 

Kataja, kopaiva, ruusupuu ja seetri tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan. Tuoksuyhdistelmä on peräisin eteerisistä öljyistä ja se on testattu lapputesteillä ätsyttämättömäksi.

                                 Tiede /skin regimen/  taustalla

/skin regimen/ -kasvohoidon ja -tuotteiden taustalla on kattava tutkimusyhteistyö Parman yliopiston kanssa. 
Tuotteet on kehitetty paitsi hidastamaan ennenaikaista ikääntymistä, myös lievittämään ja vähentämään stressiä

Näiden väitteiden taustalle on koottu dataa kliinisessä tutkimuksessa, jossa testihenkilöiden stressiä testattiin sydämen toimintaa seuraavilla EKG-mittauksilla, stressihormoni kortisolia mittaavilla sylkitesteillä, sekä kognitiivisilla testeillä, jotka mittasivat ongelmanratkaisutehtävistä suoriutumista. 
Testin aikana koehenkilöt käyttivät kahta /skin regimen/ -tuotetta tietyllä levitystekniikalla aamuin illoin 28 päivän ajan ja tulokset osoittivat selkeää positiivista muutosta kaikilla mitattavilla osa-alueilla. Syljen kortisolipitoisuus pieneni, ahdistuksen tuntemukset vähenivät ja käyttäytymismallit ongelmanratkaisutilanteissa paranivat.


Kestävä kehitys & /skin regimen/

 Tuotteet on suunniteltu, valmistettu ja pakattu uusiutuvaa energiaa hyödyntävässä tuotantokylässä Italian Parmassa ja ne ovat vegaanisia. 

/skin regimen/ -tuotteet on pakattu kierrätettäviin, hiilidioksidineutraaleihin pakkauksiin ja tuotteiden luonnollisuusaste vaihtelee 89-100% välillä, poislukien Urban Shield SPF30 -aurinkosuoja, jonka ainesosista 63% on luonnollista alkuperää, sekä Enzymatic Powder -kuorintajauhe, jonka luonnollisuusaste on 64%.


Mikäli haluat tietää lisää [comfort zone] tai /skin regimen/ tuotteista, ota rohkeasti yhteyttä - autamme sinua mielellämme ♥

Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja
Instagram